Besparing

Besparing

Kunststof

Kunststof kozijnen hebben een zeer lange levensduur. Dat betekent een aanzienlijke besparing in de vervangingskosten. Bovendien zijn kunststof kozijnen, deuren en ramen onderhoudsarm. Reinigen en af en toe de scharnieren smeren is het enige dat nodig is. Schilderen, beitsen of lakken ter verduurzaming is overbodig.

Aluminium

Aluminium ramen en deuren geven je een warm gevoel. Het elegante en stijlvolle aluminium kozijn boezemt een gevoel van vertrouwen en veiligheid in. Het technisch uitgekiend concept biedt oplossingen voor alle bouwwensen. Door de opbouw van de profielen, een binnen en buitenprofiel uit aluminium verbonden door een thermische onderbreking uit kunstof, zijn verschillende binnen en buitenkleuren toe te passen. Kozijnen van aluminium zijn tegenwoordig uitstekend isolerend en voldoen aan de nieuwste isolatienormen.

Hout

Onze houten kozijnen geven een goede geluids- warmte- en koude isolatie door het gebruik van twee aparte dichtingen. Het is onderhoudsvriendelijk door het gebruik van een minimum aan groeven. Onzichtbare, rechtstreekse afwatering in een esthetishe sleuf, uitlopend aan beide zijden van het raam waardoor een goede afwatering en lange levensduur verkregen wordt.

Deze website gebruikt cookies Informatie